AllsoftPlus: Van planning tot facturatie

Waarom kiezen voor AllsoftPlus?

  • eenvoudig in gebruik
  • simpele administratie
  • op elk toestel via internet (ook iPhone en Android smartphone)
  • gehomologeerd 2016/2017 voor RIZIV tegemoetkoming
  • volledige MyCareNet integratie
  • persoonlijke en snelle ondersteuning – ook na de kantooruren en in het weekend!

Product

AllsoftPlus is hét professionele softwarepakket voor de zelfstandige thuisverpleegkundige. AllsoftPlus is een compleet pakket en biedt ondersteuning van planning tot facturatie. Bovendien is AllsoftPlus zeer eenvoudig in gebruik.

Het programma is ontwikkeld met de nieuwste technologieën zodat het op elk toestel werkt en overal toegankelijk is via het internet. De focus van het programma ligt op het gebruiksgemak en de correctheid. Er zijn veelvuldige controles ingebouwd om de facturatie zo correct en eenvoudig mogelijk af te handelen.

AllsoftPlus is echter zo veel meer dan alleen een facturatiesoftware. Het laat u toe met gemak uw nodige Medadmin-aanvragen aan te maken, te versturen én op te volgen. Werklijsten kunnen simpel opgemaakt en bijgewerkt worden om vervolgens achteraf gefactureerd te worden. Ook uw patiëntendossiers kan u via AllsoftPlus eenvoudig onderhouden.

Om het allemaal nog makkelijker te maken, kan u AllsoftPlus overal gebruiken waar u internettoegang heeft. Zo kunnen uw collega’s zelf hun werklijsten online opvragen en beheren, maar ze kunnen ook onmiddellijk het patiëntendossier aanvullen.

AllsoftPlus is gehomologeerd door het RIZIV, hierdoor heeft u als thuisverpleegkundige recht op een RIZIV-tegemoetkoming. Doordat u deze premie ontvangt, wordt de gebruikskost van AllsoftPlus zeer interessant. Om heel eenvoudig de verzekerbaarheid te kunnen opvragen, is AllsoftPlus ook geïntegreerd met MyCareNet. De antwoorden hiervan worden automatisch verwerkt en mee in rekening gebracht voor de facturatie. Zo kunnen de bestanden ook via Mycarenet verstuurd en opgevolgd worden.

Tevens is een gebruiksvriendelijke integratie van de Medadmin-aanvragen uitgewerkt.

Bij al deze aspecten wordt er zoveel mogelijk automatisch gedaan om het gebruiksgemak te maximaliseren zodat u zich als gebruiker niet moet bezighouden met de technische aspecten.  Hierdoor kan u zich focussen op uw kerntaken en houdt u op meer tijd over voor andere zaken.

Prijs en terugbetaling

AllsoftPlus is dé software voor thuisverpleegkundigen. Naast de vele mogelijkheden die u hierboven al kon lezen, behoort AllsoftPlus ook qua prijs bij de absolute toppers. Wij rekenen geen percentage aan van uw omzet, onze transparante prijzen zijn all-in en vooraf gekend, bij ons geen verrassingen. Per extra verpleegkundige rekenen wij slechts een kleine meerkost, die u uiteraard ook vooraf weet.

De RIZIV-tegemoetkoming dekt ruim de kosten zodat u hier zelf ook nog wat aan over houdt. Vraag dus zeker uw supervoordelige offerte voor uw AllsoftPlus installatie.

Service & ondersteuning

Buiten een uitzonderlijk product levert Allsoft ook een uitzonderlijke service. Thuisverpleegkundigen werken niet enkel van 9 tot 5 en dus ook wij niet. Er is een 7/7 bereikbaarheid via email, maar ook telefonisch beperken we ons niet tot kantooruren. Wij staan klaar voor u wanneer het voor u nodig is! Door onze persoonlijke aanpak en expertise kunnen we u zeer snel helpen.

Allsoft is een familie bedrijf, u krijgt dus niet steeds iemand anders aan de lijn. Door de eigen ontwikkeling en gebruik kunnen noodzakelijke wijzigingen steeds tijdig geïntegreerd worden en zijn we constant bezig met verbeteringen aan te brengen. Bovendien staan we steeds open voor suggesties van onze klanten. In sommige gevallen is ook maatwerk mogelijk.