AllsoftPlus Vroedvrouwen: Van planning tot facturatie

Waarom kiezen voor AllsoftPlus?

  • eenvoudig in gebruik
  • simpele administratie
  • op elk toestel via internet
  • volledige MyCareNet integratie
  • persoonlijke en snelle ondersteuning – ook na de kantooruren en in het weekend!
  • dé software voor vroedvrouwen

Product

AllsoftPlus is hét professionele softwarepakket voor vroedvrouwen. AllsoftPlus is een compleet pakket en biedt ondersteuning van planning tot facturatie. Bovendien is AllsoftPlus Vroedvrouwen zeer eenvoudig in gebruik.

Het programma is ontwikkeld met de nieuwste technologieën zodat het op elk toestel werkt en overal toegankelijk is via het internet. De focus van het programma ligt op het gebruiksgemak en de correctheid. Er zijn veelvuldige controles ingebouwd om de facturatie zo correct en eenvoudig mogelijk af te handelen.

AllsoftPlus Vroedvrouwen is echter zo veel meer dan alleen een facturatiesoftware. Het bevat een overzichtelijke agenda voor het plannen van bezoeken en een uitgebreid elektronisch patiëntendossier voor het registreren van pre- en postnatale observaties. Om heel eenvoudig de verzekerbaarheid te kunnen opvragen is AllsoftPlus Vroedvrouwen ook geïntegreerd met MyCareNet. De antwoorden hiervan worden automatisch verwerkt en mee in rekening gebracht voor de facturatie. Zo kunnen de bestanden ook via MyCareNet verstuurd en opgevolgd worden.

Om het allemaal nog makkelijker te maken, kan u AllsoftPlus Vroedvrouwen overal gebruiken waar u internettoegang heeft. Er is geen installatie nodig op uw pc of tablet, en updates gebeuren volledig automatisch. Hierdoor kan u zich focussen op uw kerntaken.

Voordelige all-in prijs

AllsoftPlus is dé software voor vroedvrouwen. Naast de vele mogelijkheden die u hierboven al kon lezen, behoort AllsoftPlus ook qua prijs bij de absolute toppers.

Onze transparante prijzen zijn all-in en vooraf gekend, bij ons geen verrassingen. Per extra vroedvrouw rekenen wij slechts een kleine meerkost, die u uiteraard ook vooraf weet. Er wordt ook geen meerkost aangerekend voor hoofdberoepers. Ook de serverkosten zijn inbegrepen! Vraag dus zeker uw supervoordelige offerte voor uw AllsoftPlus pakket.

Service & ondersteuning

Buiten een uitzonderlijk product levert Allsoft ook een uitzonderlijke service. Vroedkundigen werken niet enkel van 9 tot 5 en dus ook wij niet. Er is een 7/7 bereikbaarheid via email, maar ook telefonisch beperken we ons niet tot kantooruren. Wij staan klaar voor u wanneer het voor u nodig is! Door onze persoonlijke aanpak en expertise kunnen we u zeer snel helpen.

Allsoft is een familie bedrijf, u krijgt dus niet steeds iemand anders aan de lijn. Door de eigen ontwikkeling en nauw contact met key users kunnen noodzakelijke wijzigingen steeds tijdig geïntegreerd worden en zijn we constant bezig met verbeteringen aan te brengen. Bovendien staan we steeds open voor suggesties van onze klanten. In sommige gevallen is ook maatwerk mogelijk.